28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelbasilicumbigoliboterbroodeihamburgerskaasknoflookkorianderlinzennotenolijfoliepecorinopeperpeterselierucolatijmuivleeszeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Raapstelenpesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, raapstelen, walnoten, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bijgerecht uit Culinaria Italia:

Walnotensaus - salsa di noci

Ingrediënten:
boter, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, room, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met noten

Ingrediënten:
amandel, bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, pecannoten, peterselie, pijnappelpitten, pinda's, rozemarijn, salie, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pestoboter

Ingrediënten:
basilicum, boter, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pesto-kaasburger

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnappelpitten, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Traditionele pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Pestobroodjes

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, kruiden en walnoten

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Gemengde salade met appels en noten

Ingrediënten:
andijvie, balsamicoazijn, eikenbladsla, extra vierge olijfolie, groene appels, parmezaanse kaas, pijnboompitten, radicchio, rucola en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Linguine met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Rode pesto

Ingrediënten:
hazelnoten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rode paprika's, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Pesto di carciofi

Ingrediënten:
artisjokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Truffelpesto

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, walnoten, witte truffel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Lente-uitjes pesto

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, olijfolie, oude hollandse kaas, parmezaanse kaas, pecannoten, peper, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde pasta met gemengd groen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge olijfolie, groene groente, griekse yoghurt, knoflook, marjoraan, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gevuld brood van Ibn Dihqana

Ingrediënten:
amandelen, bladgroenten, brood, kaas, olijven, pijnboompitten, pistachenoten, sikbajvlees, walnoten en zout

Keuken:
Mediterraans / Iraaks
Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Recept van Chickslovefood:

Pastasalade met boerenkool

Ingrediënten:
basilicum, boerenkool, walnoten, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, pijnboompitten, knoflook, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, peulvruchten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

6 x snelle vega lunchinspiratie voor op de boterham

Ingrediënten:
artisjok, basilicum, bonen, boterham, boterhammen, brood, cherrytomaatjes, citroen, azijn, feta, geitenkaas, groene paprika, kaas, kiemen, knoflook, komkommer, koriander, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pompoen, preischeuten, radijs, radijsjes, radijskiemen, rode bieten, rucola, vruchtensap, citroensap, mosterdzaad, ui, veldsla, walnoten, witte bonen, wittewijnazijn, 
zout en peper en zwarte bonen

Haal meer recepten op...