Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Eenvoudige kobeba-balletjes met gemalen rijst
- Ingrediënten:
- mager rundgehakt, rijstmeel, vulling voor kobeba, water en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
- Soort:
- noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaneel, kip, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Let's go Paleo:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Honey & co:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: