Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Soep van gesmoorde kool en rijst
- Ingrediënten:
- arboriorijst, boter, bouillonblokjes, kool, parmezaanse kaas, vleesbouillon, vleesfond, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | allesbinder, basmatirijst, boter, bouillon, citroensap, ei, groente, half-om-halfgehakt, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, room, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: