90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebladpeterseliebloemcitroeneikaneelknoflookkomkommerkorianderlamsgehaktnootmuskaatolijfoliepeperpeterselierundvleessuikertomaatuivleeswaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Tunesische gehaktschotel

Ingrediënten:
aardappel, amandelschaafsel, citroensap, honing, kaneelpoeder, knolselderij, nootmuskaat, rundergehakt, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Pittige mini balletjes

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, komijnpoeder, lente ui, olijfolie, quatre épices, rundergehakt, ui, verse koriander en bladpeterselie

Soort:
groente
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Snelle gehaktsalade

Ingrediënten:
chilivlokken, citroensap, coconut aminos, erythritol, gember, ghee, groene kool, knoflook, kokosolie, limoensap, rode ui, rundergehakt, sesamolie, sriracha, witte kool, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

El haman del aroussa - Bruidsduiven

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, citroensap, duiven, foelie, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kalfsgehakt, kaneel, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, poussins, pruimedanten, rozijnen, rundergehakt, uiensaus, walnoten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Lamsschouder met rijstvulling en abrikozensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, gedroogde zure kersen, krenten, lamsschouder, langkorrelrijst, peper, pijnboompitten, rozijnen, rundergehakt, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Syrisch / Orientaals / Sefardisch / Joods
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Hamam mahshy bi lahm - Duif met vleesvulling

Ingrediënten:
citroensap, duif, gemalen kardemomzaad, kaneel, maïsolie, peper, piepkuiken, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, rozijnen, rundergehakt, ui, uienzout en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Hamburgers

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, gorgonzola, goudse kaas, kropsla, mayonaise, olijfolie, peterselie, rode ui, rundergehakt, sesambroodjes, tijm, tomaat, tomatenketchup, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Bietensoep met kubbe

Ingrediënten:
baharat, bleekselderij, citroensap, durumtarwe, olijfolie, peterselie, rode biet, rundergehakt, semolina, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Holishkes - Gevulde koolbladeren

Ingrediënten:
citroensap, olie, peper, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Hete hamburger

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, ei, garam masala, gedroogde rode chilipeper, hamburgerbroodjes, knoflook, komijnzaad, lente-ui, mierikswortelsaus, peper, plantaardige olie, rode biet, rundergehakt, sinaasappelrasp, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure gehaktballen

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, citroensap, gemberbolletjes op siroop, knoflook, peper, rundergehakt, tomaten, tomaten in blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...