22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotereieidooieremmental gerasptgierstgroentebouillonkorstdeegmelkneutrale olienootmuskaatolijfoliepeperrode paprikarode uiroomrozemarijnslagroomsnijbiettijmuiwaterzoete maiskorrelszout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, crème fraîche, eieren, emmental geraspt, knoflook, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, nootmuskaatpoeder, paddenstoelen, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Alpen

Ingrediënten:
aardappel, boter, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, knoflook, korstdeeg, melk, peper, rauwe ham, reblochon, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche Baskische paprika-espelette

Ingrediënten:
emmental geraspt, halfvolle creme fraiche, knoflook, korstdeeg, laurier, melk, olijfolie, piment, rode paprika, schapenkaas, tomaten en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel / hartige taart
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse pastei met ham en spinazie

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, gekookte gerookte ham, hartig korstdeeg, knoflook, marjolein, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, spinazie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / avondmaal uit Nopi:

Blauwe-kaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing

Ingrediënten:
basilicum, basilicumcress, bieslook, biet, blauwe valdéonkaas, boter, crème fraîche, digestivebiscuits, fijne kristalsuiker, gorgonzola, grof zeezout, hazelnoot, honing, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, pompoenpitten, prei, rodewijnazijn, slagroom, stilton, tijm, truffelolie, roomkaas en zwarte peperkorrels

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Uit de oven van Van Boven:

Flammkuchen

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, instantgist, knoflook, ontbijtspek, peper, speck, ui en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Aardperentaart met snijbiet

Ingrediënten:
aardperen, citroen, crème fraîche, ei, feta, knoflook, korstdeeg, olijfolie, peper, plantaardige olie, rozemarijn, slagroom, snijbiet en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool-flammenkuchen

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, crème fraîche, ei, gerookte spekreepjes, gruyère, knoflook, nootmuskaat en rode ui

Soort:
quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentequiche

Ingrediënten:
deeg, broccoli, eieren, gemalen kaas, groene kruiden, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, preiwit, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Groentenquiche

Ingrediënten:
30plus kaas, bloem, champignon, courgette, demi creme fraiche, ei, gedroogde italiaanse kruiden, knoflook, margarine bladerdeeg, olijfolie, peper, ui, winterpeen en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Pasteitjes met gebakken slakjes

Ingrediënten:
ardenner ham, bladerdeegpasteitjes, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, slakken, tijm, verse peterselie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Gekarameliseerde-knoflooktaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, crème fraîche, ei, geitenkaas, harde geitenkaas, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, slagroom, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Aardperentaart met snijbiet

Ingrediënten:
aardperen, citroen, crème fraîche, ei, feta, knoflook, korstdeeg, olijfolie, peper, plantaardige olie, rozemarijn, slagroom, snijbiet en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddestoelenquiche met radijssalade

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, extra vierge olijfolie, grove mosterd, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, radijs, rode ui, sojasaus, tarwebloem, tijm en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade / quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruidenkoek - tourte aux herbes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, peterselie, spinazie, water, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonensouffle met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwartebonentaart met gierstkorst op z'n Mexicaans

Ingrediënten:
boerenkaas, eidooier, gierst, groentebouillon, kaas, knoflook, koriander, neutrale olie, peper, poblano chilipeper, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonentaart en salie, met quinoakorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, quinoa, rode paprika, room, rozemarijn, salie, water, witte bonen, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met kaas en een gierstkorst

Ingrediënten:
chihuahuakaas, eidooier, gierst, groentebouillon, huttenkase, knoflook, monterey jack kaas, mozzarella, neutrale olie, peper, pintobonen, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch