Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalotstokbroodtijmtomaatuiwitbroodwortelzeezoutzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met brood

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boerenkaas met brood

Ingrediënten:
azijn, boter, goudse boerenkaas, kummel, olie, peper, roggebrood, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kasseler brood

Ingrediënten:
ananas, boter, bruinbrood, cocktailkers, kasseler rib, olie, peper, volkorenbrood, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / azijn
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Geroosterd brood met vegiflette

Ingrediënten:
aardappels, brood, crème fraîche, kaas, koolzaadolie, olijfolie, radicchio, slagroom, witlof, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoensoep met brood en water

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, calabaza pompoen, druivenpitolie, eikelpompoen, kabochapompoen, knoflook, maïsolie, oud brood, pompoen, reuzepompoen, turkse muts, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met olijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met spinazie

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, spinazie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met paddenstoelen

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met tofu

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, stevige tofu, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met noten

Ingrediënten:
amandel, bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, pecannoten, peterselie, pijnappelpitten, pinda's, rozemarijn, salie, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met kappertjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kappertjes, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade met geroosterd brood

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, brood, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Klipvispuree op geroosterd brood

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vierge olijfolie, gezouten gedroogde kabeljauw, knoflook, kruimige aardappel, melk, peper, bladpeterselie, stokbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Brouillade van zwarte truffel

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, crème fleurette, ei, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Warme salade van bonen en brood

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bonen, brood, extra vierge olijfolie, prosciutto, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:

Geroosterd brood met pompoen en walnoot

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brood, honing, koolzaadolie, olijfolie, pompoen, tijm, walnoten, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Turkse plattelandsoep met brood en karwijzaad

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, oud witbrood, pintobonen, tomaat, ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met tomaten - bruschetta

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tomaat, toscaans witbrood, verse basilicum en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Geroosterd brood met gevogeltelever - crostini

Ingrediënten:
ansjovis, boter, droge marsala, gevogeltelevers, kappertjes, olijfolie, peper, toscaans witbrood, ui en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, gedroogd fruit, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Haal meer recepten op...