906 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpreisjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Terrine van hamschijf & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, dijonmosterd, gelatine, grove mosterd, hamschijf, port, rodewijnazijn, sjalot, toast, ui, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wortel op zijn Romeins

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde wortel

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wortelen en erwten

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, diepvrieserwten, laurier, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Wortelen met chermoula

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroenmelisse, druivenpitolie, gele wortel, graanmosterd, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, munt, oranje wortel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, eendenvet, honing, jeneverbessen, kalfszwezerik, kippengelei, laurierblaadjes, peper, peterselie, preistengels, rodebessenwijn, rood zeewier, tijm, water, waterkers, wittewijnazijn, wortelstengels, zeesla en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gekaramelliseerde wortels met gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, jonge wortel, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel geglaceerde wortel

Ingrediënten:
basilicum, boter, dille, kervel, munt, olijfolie, peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Peultjes met wortel en sesam

Ingrediënten:
bospeen, gemberpoeder, gembersiroop, olie, peper, peterselie, peultjes, sesamzaad, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Geroosterde wortel-pompoensoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, peper, peterselie, pompoen, rozemarijn, selderij, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Crostini neri - Zwarte toast

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenlever, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel geglaceerde wortel met ui

Ingrediënten:
basilicum, boter, dille, kervel, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel met mosterd

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...