Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, melk, olie, olijfolie, penne, peper, peterselie, rode ui, room, rozemarijn, rundergehakt, spinazie, tagliatelle, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: