Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Kefta - Gekruid gehakt
- Ingrediënten:
- kaneel, koriander, lamsgehakt, paprikapoeder en rundergehakt
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, citroensap, ei, gember, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, piment, rijst, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Solo Food: