227 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercheddareieidooieremmentalerkaasknoflooknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotslagroomtijmuivleeswaterwitte peperzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:

Franse toast met ham en gruyère

Ingrediënten:
brood, dijonmosterd, ei, gruyère, gruyerekaas, ham, melk, mosterd, olijfolie, peper, witbrood, zeezout en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde groene kool

Ingrediënten:
dragon, gruyère, halfvolle room, kool, melk, slagroom, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
bloemige aardappel, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, gruyère, halfvolle room, melk, slagroom, tijm, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel en aardpeergratin

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, gruyère, halfvolle room, melk, slagroom, tijm, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mini-croque-monsieur

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof, witbrood en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kaassaus

Ingrediënten:
bloem, boter, emmentaler, gruyère, melk, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolpuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, bloemkool, boter, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broccolipuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, boter, broccoli, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree met kaas

Ingrediënten:
boter, cheddar, gouda, gruyère, kruimige aardappel, melk, monterey jack kaas, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bloemkoolsformato - sformato di cavolfiore

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloemkool, boter, ei, gruyère, melk, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
eieren, gekookte ham, gruyère, gerookt spek, melk, peper, quichedeeg en room

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Aspergequiche - quiche agli asparagi

Ingrediënten:
asperge, bladerdeeg, bloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierstpuree met kaas

Ingrediënten:
bloemkool, boter, gierst, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, knoflook, manchego, melk, neutrale olie, peper, tarwe en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Haal meer recepten op...