Bloemkoolsformato - sformato di cavolfiore

Je vindt dit recept op pagina 204 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
135 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chou-fleur en verdure - Bloemkoolpuree met waterkers en room

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pasta met bloemkool

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Bloemkoolovenschotel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Gegratineerde bloemkool met bechamelsaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken