Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, ei, gist, ham, kaas, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, spinazie, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: