8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbasilicumbieslookbladpeterseliebloemboterbroodcayennepepercitroencitroensapcourt-bouilloneieidooierextra vierge olijfoliegerookte makreelknoflooknootmuskaatpeperpeterselieslagroomuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Sardine alla rivierasca - Gebakken gevulde sardines

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, broodkruim, giorgios vinaigrette, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, san marzano-tomaten, sardines, witbrood, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:

Visfarce van snoek

Ingrediënten:
boter, citroensap, court-bouillon, eidooier, gerookte makreel, gerookte vis, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, snoek, ui, witbrood en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:

Gevulde uien

Ingrediënten:
ansjovis in blik, broodkruim, cayennepeper, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, melk, oregano, peper, tonijn in olie, ui, witbrood en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Brandade

Ingrediënten:
bloem, brood, melk, olijfolie, slagroom, zout en zoutevis

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kerstomaat, knoflook, melk, olijfoie, paprikapoeder, bladpeterselie, ras el hanout, verse munt, verse sardientjes en witbrood

Soort:
vis
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:

Crostini kippenlever

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, brood, kappertjes, kippenlevers, knoflook, marsala, melk, olijfolie, selderijstengel, sjalot en tomatenpuree

Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta