Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | chilipeper, donkere sojasaus, droge sherry, ei, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, neutrale olie, olie, peper, sesamolie, sherry, shiitake, sojasaus, suiker, tofu, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Simpel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming: