beignets

Zoek naar beignets in jouw eigen kookboeken

Beignets koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, paddenstoelen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginebeignets

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Focaccette - Pastabeignets met kaas

Ingrediënten:
bloem, eiwit, extra vergine olijfolie, fontina, parmezaanse kaas, plantaardige olie, ricotta, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vlierbloembeignets

Ingrediënten:
bier, bloem, ei, kaneel, olie, poedersuiker, suiker, vlierbloesem en zout

Soort:
beignets
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Farsangi vagy szalagos fánk - Carnavalsbeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, gist, kristalsuiker, melk, olie, poedersuiker, rum, vanillesuiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
beignets
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Buñuelos de bacalao - Beignets van zoutevis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, plantaardige olie, visbouillon, water en zoutevisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
beignets
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Buñuelos de queso de cabra con miel y almendras - Geitenkaasbeignets met honing en amandelen

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gezouten marcona amandelen, monte enebro geitenkaas, munt, oranjebloesemhoning, panko en plantaardige olie

Keuken:
Spaans
Soort:
beignets
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Loukoumades

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cognac, frituurolie, honing, kaneel, sesamzaad, sinaasappelrasp, yoghurt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Auberginebeignets

Ingrediënten:
aubergine en ei

Keuken:
Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Recept uit La cuisine Charentaise:

Les Cartisseaux Charentais - Beignets ut Charente

Ingrediënten:
bloem, cognac, frituurolie, gewelde boter, gist en zout

Keuken:
Frans
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Frittelle di cioccolato e banana - Chocolade en banaanbeignets

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, fijne tafelsuiker, koffieroomijs, melk, melkchiphorentjes en pure chocoladedruppels

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Friteches - Sfereet - Beignets de paques - Matsebeignets in suikerstroop met honing

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, honing, matsemeel, suiker, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Israelische falafel

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, frituurolie, gedroogde kikkererwten, gedroogde tuinbonen, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, koriander, lente-ui, sesamzaad en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Falafel - Beignets van gedroogde tuinbonen

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, frituurolie, gedroogde tuinbonen, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, koriander, lente-ui, sesamzaad en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Alma pongyolában - Appelringen

Ingrediënten:
bloem, kaneel, melk, olie, poedersuiker, rinse appel, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeienfritters

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, eidooier, eiwit, limoenrasp, olie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans / Frans / Brits / Italiaans
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honingsuiker en kaneel

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, kaneel, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets de paques à l'orange - Matsebeignets in sinaasappelstroop

Ingrediënten:
citroensap, ei, frituurolie, sinaasappelsap, suiker en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets de paques au sucre - Matsebeignets met suiker en kaneel

Ingrediënten:
citroensap, ei, frituurolie, suiker en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Bimuelos of zkabia - Beignets in siroop

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, suiker, suikerstroop, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honing

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, honing, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Appelbeignets

Ingrediënten:
basterdsuiker, beschuitkruim, bladerdeeg, bosbessenconfituur, citroen, frambozenconfituur, goudreinet en kaneel

Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Ananasbeignets

Ingrediënten:
ananas uit blik, bladerdeeg, kersenconfiture en suiker

Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Beignet van perzik

Ingrediënten:
beignetdeeg, bloemsuiker, cognac, frituurvet, perzik en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Ontbijt uit Brindisa:

Buñuelos de viento - Gesuikerde briochebeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne kristalsuiker, melk, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker, melk, water en zout

Soort:
zoet / beignets