frituur

Zoek naar frituur in jouw eigen kookboeken

Frituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, g boter, olijfolie, reuzel, teen knoflook, tl bakpoeder, tl gemalen komijn, tl zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gebakken visjes

Ingrediënten:
cayennepeper, chermoula, fijne couscous, gemalen komijn, kleine visjes, paprikapoeder, sprot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

gefrituurde zeebaars

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Gefrituurde spiering

Ingrediënten:
bloem, eidooier, mayonaise en spiering

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

In aardappelreepjes gefrituurde reuzengarnalen met tomatenketchup

Ingrediënten:
aardappel, aardappelzetmeel, reuzengarnalen en tomatenketchup

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Mosselen met specerijen van de V.O.C. en stokviskroketjes

Ingrediënten:
aardaapelpuree, bieslook, bloemkool, broodkruim, citroen, eidooier, knoflook, knolselderij, kokosmelk, laurier, mosselen, okosmelk, olie, prei, stokvis, ui, voc-specerijen en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Rolmops van tongfilet met garnalenazijn en stokvisthee

Ingrediënten:
bouquet garni, komkommer, olie, prei, reuzengarnalen, rijstazijn, stokvisbouillon, suiker, tomatenpuree, tongfilet en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bierbeslag

Ingrediënten:
bier, bloem, ei en slaolie

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Eieren met chocola - uova ripiene al cioccolato

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, ei, eiwit, kruidenbitter, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:

bereiding van briouats

Ingrediënten:
arachideolie, filodeeg en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bakbeslag 2

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, eiwitten, witte wijn en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Panade

Ingrediënten:
bloem, eieren, paneermeel, peper en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bakbeslag 3

Ingrediënten:
bloem, bruisend water, ei en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bakbeslag 1

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, eierdooier, eiwitten, geraspte harde kaas, paprikapoeder en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Leverspiesjes met spek (tweede versie)

Ingrediënten:
buikspek, ei, kalfslever, paneermeel en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kaas beignets - pets de nonne

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, comté, ei, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerd kalfshart

Ingrediënten:
ei, kalfshart, paneermeel, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamskoteletten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, lamskotelet, melk, paneermeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

zwezerikkroketten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, laurierblad, melk, paneermeel, prei, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde testikels met rijst

Ingrediënten:
boter, ei, langkorrelige rijst, paneermeel, ramstestikel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

hersenbeignets

Ingrediënten:
beslag, hersenen, tomatensaus, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde biefstuk

Ingrediënten:
ei, frituurolie, knoflook, lendebiefstuk, paneermeel, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde zwezerik met tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, laurierblad, olijfolie, paneermeel, prei, tomatensaus, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / hoofdgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken eieren met stroaardappeltjes en spek

Ingrediënten:
aardappel, ei, ontbijtspek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Kroketten met serranoham - croquetas de jamón serrano

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, frituurvet, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, serranoham en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur