chutney

Zoek naar chutney in jouw eigen kookboeken

Chutney koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Appelchutney - applechutney

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, gemberpoeder, groene kookappels, mixed-pickle-kruiden, mosterdkorrels, moutazijn, rozijn en ui

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
inmaak / vegetarisch / chutney
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hara dhanya chatni - Chutney van korianderblaadjes

Ingrediënten:
bulgaarse yoghurt, citroensap, gedroogde kokos, groene chilipeper, koriander, suiker en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / chutney
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Indiase kokos-korianderchutney

Ingrediënten:
jalapeños, knoflook, kokosrasp, komijnzaad, koriander, limoensap, munt, suiker en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Hamburgers van varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, atjar, gember, hamlappen, hollandse garnalen, hot ketchup, kadetjes, ketchup, knoflook, knoflookmayonaise, lichte sojasaus, mayonaise, prei, sambal, sesamolie, spek, taugé en ui

Soort:
chutney
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Snijbietchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, gember, knoflook, koriander, krenten, munt, plantaardige olie, snijbiet, witte ui en witte wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
chutney
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Tomatenchutney

Ingrediënten:
appel, azijn, gember, groene tomaten, knoflook, kristalsuiker, kruidnagels, mosterd, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Chutney

Ingrediënten:
acaciahoning, banyuls, dragonazijn, garam masala, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kaneelstokje, kerrie, korianderzaad, kruidnagel, madeira, maury, olijfolie, pompoen, port, rozijnen, saffraanpoeder, sojasaus, suiker, tomatenpuree en witte ui

Keuken:
Duits / Indiaas
Soort:
chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomatenchutney

Ingrediënten:
arachideolie, boter, chilipeper, kerriepoeder, komijnzaad, kruidnagel, pinda, rode ui, thaise pepers, tomaten, tomatenpuree, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken paprika en ui met mosterd- en komijnzaad

Ingrediënten:
boter, champignons, gele paprika, komijnzaad, mosterdzaad, olijfolie, rode paprika, shiitake, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / chutney
Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Bijgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:

Courgettekoekjes met dille en feta

Ingrediënten:
bloem, bosuien, courgette, dille, ei, feta, knoflook en olijfolie

Soort:
vegetarisch / chutney
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groene tomatenchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, courgette, gemberpoeder, groene tomaten, korianderzaadjes, peper, rode-wijnazijn, rozijnen, uien en zout

Soort:
inmaak / chutney/pickle/jam/compote / chutney / conserven
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bananenchutney met rozijnen

Ingrediënten:
bananen, kaneel, korianderzaadjes, rozijnen, suiker, witte-wijnazijn en zout

Soort:
inmaak / chutney/pickle/jam/compote / chutney / conserven
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vruchtenchutney

Ingrediënten:
appelen, blonde kandijsuiker, chilipoeder, gekonfijte dadels, korianderzaadjes, kruidenazijn, sinaasappelen, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
inmaak / chutney/pickle/jam/compote / chutney / conserven
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Ananaschutney

Ingrediënten:
amandelschaafsel, ananas, cayennepeper, chilipoeder, gember, javaanse suiker, knoflook, rozijnen, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Ananaschutney

Ingrediënten:
ananas, bruine suiker, cayennepeper, chilivlokken, gedroogde abrikoos, gemberwortel, komijnzaad, limoensap, mosterdpoeder, mosterdzaad, thaise pepers en zout

Keuken:
Europees / Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Walnoten-yoghurtchutney

Ingrediënten:
chilipeper, jalapeños, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, pinda, thaise pepers, walnoten, yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Knapperige notenchutney

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, pinda en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gegrilde-uienchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, groene chilipeper, jalapeños, komijn, korianderzaad, mosterdzaad, neutrale olie, rode chilipeper en ui

Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gekaramelliseerde-uienchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, groene chilipeper, jalapeños, komijn, korianderzaad, mosterdzaad, neutrale olie, rode chilipeper en ui

Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gekaramelliseerdewortelchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, groene chilipeper, jalapeños, komijn, korianderzaad, mosterdzaad, neutrale olie, rode chilipeper en wortel

Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Kokos- en dadelchutney

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, citroen, dadels, gedroogde kokos, knoflook, koriander, limoen, tamarindepasta, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / chutney
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Mangochutney

Ingrediënten:
amandelschaafsel, cayennepeper, chilipoeder, gember, javaanse suiker, knoflook, mango, rozijnen, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / chutney
Een recept uit  - Grillen Special

Bijgerecht uit Grillen Special:

Chutnet

Keuken:
Duits
Soort:
barbecue/grill / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kokos-notenchutney

Ingrediënten:
chilipeper, knoflook, kokos, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, pinda en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige koriander-muntchutney

Ingrediënten:
chilivlokken, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, koriander, limoensap, munt, rode ui, yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney