koek en gebak

Zoek naar koek en gebak in jouw eigen kookboeken

Koek En Gebak koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:

Scones met jam en room

Ingrediënten:
jam en room

Soort:
koek en gebak

Recept uit delicious. magazine - 2007-05:

Aardbeien-vanillecakejes

Ingrediënten:
aardbeien en vanille

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Savarin met chocoladesaus en eieren

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, custard, eieren, gist, kristalsuiker, melk, melkchocolade, paaseitjes, suikerstroop, tarwebloem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, donkere basterdsuiker, eidooier, garneeramandelen, melk, roomboter, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Walnotentaart met mokkacrème

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, chocolade-mokkaboontjes, eieren, fijne tafelsuiker, oploskoffie, walnoten en zelfrijzend bakmeel

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Brandy snaps

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, cognac, gemberpoeder, koek, lichte stroop en room

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, bruine suiker, rijstebloem, speculaaskruiden en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Dubbeldip chocolade-pindakaaskoekjes (Vera)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, lichtbruine suiker, melkchocolade, pindakaas, plantaardige olie, pure chocolade, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Cheeseburgerkoekjes (Sissy)

Ingrediënten:
amandelaroma, chocoladekoekjes, eiwit, gele voedingskleurstof, groene voedingskleurstof, kokos, melk, poedersuiker, rode voedingskleurstof en sesamzaad

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Pindabrokken (Tracy)

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, melkchocolade, pecannoten, pinda, plantaardige olie en pure chocolade

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Witte chocoladetaartjes met frambozen

Ingrediënten:
frambozen, slagroom, witte chocolade en zoet taartdeeg

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Sterrenkoekjesbomen (Rosie)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, melk, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Kluizenaarskoekjes (Laurie)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, gedroogd fruit, kaneel, koffie, margarine, nootmuskaat, noten, rozijnen en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Charlotte Saint-Clément - Saint-Clémentpudding

Ingrediënten:
boter, kastanjepuree, lange vingers, marrons glacés, rum, slagroom, suikerklontjes, vruchtensuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Clafoutis aux cerises noires - Clafoutis van zwarte kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Friese dumpkes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, gestampte muisjes en hazelnoten

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Eccles cakes

Ingrediënten:
boter, korstdeeg, krenten, nootmuskaat, oranjesnippers, piment, rozijnen en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Ghoriba - Tunesische zandkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter en poedersuiker

Keuken:
Tunesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser appeltaart - tarte aux pommes à l'Alsacienne

Ingrediënten:
cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Sachertorte

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, ei, fijne tafelsuiker, hazelnoten, poedersuiker, pure chocolade en witbrood

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Shortbread

Ingrediënten:
bloem, boter, rijstebloem en vruchtsuiker

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tarte de Cambrai - Cambrai-taart

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, melk, olie, peer, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Sesamkoekjes - benne wafers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, sesamzaad, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Madeleine - madeleine de commercy

Ingrediënten:
bloem, ei, gezouten boter, oranjebloesemwater en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Normandische zandkoekjes - sablés normands

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak