koek en gebak

Zoek naar koek en gebak in jouw eigen kookboeken

Koek En Gebak koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Spekkoek - kwee lapis

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, dikke kokosmelk, ei, gezouten boter, kaneel, kardemompoeder, koffieroom, kruidnagelgruis, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kokostaart - kwee kelapa

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kokosmeel, maïzena, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Cornish heavy cake

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gekonfijte citrusschil, krenten, melk, reuzel, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Berlijnse bollen

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, eieren, gist, griessuiker, melk, pasteibakkersroom, vetstof en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Dessertkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei en griessuiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Biscuit met bavarois

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienbavarois, biscuit, slagroom en vanillebavarois

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Taart van Capri - torta caprese

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, chocolade, eieren, likeur, poedersuiker en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Platte kerstkoeken - zelten

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, eidooier, eieren, gedroogde vijgen, gesuikerde vruchten, grappa, hazelnoten, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker, tarwebloem en zoete amandelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Amandelkoek - sbrisolona

Ingrediënten:
amandelen, boter, citroenrasp, eierdooier, maïsmeel, reuzel, suiker, tarwebloem en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Taart uit Santiago

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gemalen amandelen, kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete maïsbroodjes - zaleti

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, grappa, maïsmeel, melk, rozijnen, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Theekoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Walnotenbrood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, instantgist, krenten, kristalsuiker, melk, walnoten en water

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Mince pies & mincemeat

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, eigeel, gedroogde pruim, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, mincemeat, niervet, nootmuskaat, poedersuiker, rozijnen, rum, sevillasinaasappels, sherry, shredded suet, stoofappel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Citrustaart met amandel

Ingrediënten:
bakpoeder, blanke amandelen, bloem, boter, citroen, eieren, griesmeel, sinaasappel en suiker

Keuken:
Grieks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Madeleines

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans / Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Amandeltaart - torta di mandorle

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, poedersuiker, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, witte tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Koffiebroodjes met room en rozijnen

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, citroenrasp, custard, ei, gist, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, rozijnen, water, witte tarwebloem en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Boterhart

Ingrediënten:
amandelspijs, bladerdeeg voor hartige taart, citroenrasp, eidooier en melk

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / bij de koffie uit 1080 recepten:

Magdalena´s

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Suikerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Magdalena´s van eiwitten

Ingrediënten:
boter, eiwit, kristalsuiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Kokosrotsjes

Ingrediënten:
boter, eiwit, gedroogde kokos, kristalsuiker en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Koffiebroodjes met aardbei

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienyoghurt, abrikozenjam, amandelsnippers, boter, custard, ei, gist, kristalsuiker, water, witte tarwebloem en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Kokoskoeken

Ingrediënten:
boter, eiwit, gedroogde kokos, kristalsuiker en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak