koek en gebak

Zoek naar koek en gebak in jouw eigen kookboeken

Koek En Gebak koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:

Scones met jam en room

Ingrediënten:
jam en room

Soort:
koek en gebak

Recept uit delicious. magazine - 2007-05:

Aardbeien-vanillecakejes

Ingrediënten:
aardbeien en vanille

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Druiventaart

Ingrediënten:
bloem, boter, druiven, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, moscatelwijn, perzikenjam en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Sinaasappeltaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, ei, kristalsuiker, sinaasappelessence, sinaasappellikeur, sinaasappelmarmelade, sinaasappelrasp, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Vruchtencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, gekonfijt fruit, kristalsuiker, margarine, rozijnen, rum en water

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Aranygaluska - Dukaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, melk, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, suiker, suikerklontjes, vanillesuiker, walnoten en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bij de koffie uit Belgie:

Suikertaart met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, crème fraîche, ei, poedersuiker, roomboterbladerdeeg, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Forgácsfánk - Splinters

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, olie, poedersuiker, rum, suiker, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, eieren, kaneelpoeder, melk, spaanse brandy, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Suiker koekjes

Ingrediënten:
ei, meel, papier en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Lamoen brood

Ingrediënten:
amandelen, ei, ouwel, suiker en sukade

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Marsepein sprits

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, papier, poedersuiker en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Heere koekjes

Ingrediënten:
amandelen, amanselsnipper, boter, ei, kardemom, meel, nootmuskaat, suiker, sukade en water

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Amandelgebak zonder korst - Oranje macaronen

Ingrediënten:
amandelen, amandelsnippers, eiwit, kaneelwater, oranjebloesemwater, ouwelrondjes, rozenwater, suiker en sukade

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Modese koekjes

Ingrediënten:
amandelen, eidooier, kaneelwater, ouwel, suiker en sukade

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Een pond silitee

Ingrediënten:
boter, meel en water

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacao-poeder, ei, espressokoffie, koffielikeur, lange vingers, mascarpone, rietsuiker en witte vermouth

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Diner / nagerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Cassatelle

Ingrediënten:
bloem, chocolade, gekonfijte pompoen, honing, kaneel, olijfolie, pijnappelpitten, reuzel, ricotta, spek en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Affuca Parrinu / Priesterwurger

Ingrediënten:
anijszaad, bakvet, bloem, citroen, ei en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Facce di Vecchia / Heksengezicht

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, oregano, peper, piacentinu ennese en zout

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Slangenkoeken - serpentone delle monache

Ingrediënten:
amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Krakelingen - ciaramicola

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eiwit, grofkorrelige suiker, poedersuiker, reuzel, suiker en gist

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Koekjes uit Prato - biscotti di prato of cantuccini

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, citroenrasp, ei, suiker, vanillesuiker, zoete amandelen en zout

Keuken:
Toscaans / Maleisisch / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria España:

Galicische amandeltaart - tarta de santiago

Ingrediënten:
amandelen, bloem, citroenschil, ei, kaneel, poedersuiker, suiker en vet

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Rozijnengebak - maritozzi

Ingrediënten:
bloem, boter, extra vergine olijfolie, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak