koek en gebak

Zoek naar koek en gebak in jouw eigen kookboeken

Koek En Gebak koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:

Scones met jam en room

Ingrediënten:
jam en room

Soort:
koek en gebak

Recept uit delicious. magazine - 2007-05:

Aardbeien-vanillecakejes

Ingrediënten:
aardbeien en vanille

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Stroopwafels

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, kaneel, keukenstroop, melk, verse bakkersgist, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

polvorones

Ingrediënten:
amandel, bloem, ei, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, reuzel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Soezen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, melk, reuzel, suiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Marsepeintaart op de manier van Segovia

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwit, gemalen amandelen, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Çatal - Vorkkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemalen mahleb, nigellazaad, olijfolie, wit sesamzaad en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Koffiebroodjes met appel en rozijnen

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, boter, citroenrasp, ei, gist, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, rozijnen, water, tarwebloem en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Biscuitgebak uit Savooie - biscuit de savoie

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenrasp, ei, patentbloem, poedersuiker, vanille-essence en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Baskische koek - gàteau basque

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, bruine rum, ei, eierdooier, melk, vanille-essence, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Taartbodem

Ingrediënten:
melkchocolade en rice krispies

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / traktatie uit Fresh en light:

Chocolate chipcookies

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, ei, havermoutvlokken, kristalsuiker, plantaardige olie, pure chocolade, vanille-extract en volkorenbloem

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Recept uit Marie Claire Crispy:

Polenta-kappertjesmuffins met gerookte zalm

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, bloem, dille, dragon, ei, gerookte zalm, gezouten kappertjes, melk, olijfolie, polenta en zure room

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tarte de Cambrai - Cambrai-taart

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, melk, olie, peer, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Savarin met chocoladesaus en eieren

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, custard, eieren, gist, kristalsuiker, melk, melkchocolade, paaseitjes, suikerstroop, tarwebloem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Friese dumpkes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, gestampte muisjes en hazelnoten

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Charlotte Saint-Clément - Saint-Clémentpudding

Ingrediënten:
boter, kastanjepuree, lange vingers, marrons glacés, rum, slagroom, suikerklontjes, vruchtensuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser appeltaart - tarte aux pommes à l'Alsacienne

Ingrediënten:
cox-appels, eierdooier, kaneel, lombarts calville appel, slagroom, stevige appel, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, donkere basterdsuiker, eidooier, garneeramandelen, melk, roomboter, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Madeleine - madeleine de commercy

Ingrediënten:
bloem, ei, gezouten boter, oranjebloesemwater en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Normandische zandkoekjes - sablés normands

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Ghoriba - Tunesische zandkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter en poedersuiker

Keuken:
Tunesisch
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Clafoutis aux cerises noires - Clafoutis van zwarte kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kersen, kirsch, melk, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Dubbeldip chocolade-pindakaaskoekjes (Vera)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, lichtbruine suiker, melkchocolade, pindakaas, plantaardige olie, pure chocolade, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak