kruiden

Zoek naar kruiden in jouw eigen kookboeken

Kruiden koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekarameliseerde knoflook

Ingrediënten:
knoflook en suiker

Soort:
sous-vide / kruiden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesmoord mosterblad

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, mosterdblad, sjalot en suiker

Soort:
sous-vide / kruiden
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gekarameliseerde kardemom

Ingrediënten:
kardemomzaad en poedersuiker

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruiden
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aubergines in een tijmomhulsel

Ingrediënten:
aubergines, eieren, olie, paneermeel, peper, tijmbloempjes, vetstof en zout

Keuken:
Europees
Soort:
kruiden
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Korianderpuree

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
kruiden
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Tarbotfilet

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, droge witte wijn, garnalen, mosselen, peper, room, tarbotfilet, tomaat, vis, visfumet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kruiden
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Patissons met kraailook

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, kraailook, olie en patisson

Soort:
kruiden
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Bouquet garni voor bouillabaise met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
gedroogde basilicum, gedroogde sinaasappelschil, laurier, peterselie en tijm

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pickling Spice Mix

Ingrediënten:
dillezaad, foelie, korianderzaad, kruidnagel, laurier, geel mosterdzaad, peperkorrels, zwart en steranijs

Soort:
kruiden
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pannenkoekjes met saliebloempjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, melk, saliebloemen, vetstof en zout

Soort:
kruiden
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Knoflook digestief

Ingrediënten:
garum, knoflook, komijn, olie en peper

Keuken:
Romeins
Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Microwave-Fried Parsley

Ingrediënten:
frituurvet en peterselie

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Verbena Bubble

Ingrediënten:
agar-agar, citroengras, citroenverbena-olie, munt en sorbitol

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

freeze-drying Herbs (Chives, Mint)

Soort:
kruiden
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Bouquet garni voor fond de cuisine

Ingrediënten:
knoflook, kruidnagel, peterselie en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

parsley puree

Ingrediënten:
peterselie en water

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blanching Watercress Sous Vide

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

microwaved Fried Basil

Ingrediënten:
basilicum en olie

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Garlic , cooking sous Vide with Fat Until Tender

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

microwaved Fried Carrot top

Ingrediënten:
olie en wortelloof

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

microwaved Fried Sage

Ingrediënten:
olie en salie

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salting, Sour pickling, Sweet Pickling and Fermenting Garlic

Soort:
kruiden
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Bouquet garni

Keuken:
Frans
Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Licorice Powder

Ingrediënten:
amandelmeel, demerarasuiker, n-zorbit m®, gedroogde zwarte olijven, tonkaboon en zoethout

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pickled Ramps

Ingrediënten:
geel mosterdzaad, korianderzaad, laurier, suiker, water, wilde look, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Garlic, cooking sous vide for purees

Soort:
kruiden