pap

Zoek naar pap in jouw eigen kookboeken

Pap koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Brose (Schotse ontbijtpap)

Ingrediënten:
boter, bouillon en havermeel

Soort:
pap
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Rijstpap met kersen

Ingrediënten:
dessertrijst, kersen, melk, pectine, room, vanillestokje en xylitol

Soort:
zoet / pap
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Recept uit Indorock:

Bubur nasi merah - pap van zilvervliesrijst met ramen-eieren, tempehcrumble en gepimpte sambal

Ingrediënten:
bosui, gedroogde shiitake, gember, groentebouillon, kippenbouillon, kokosrasp, limoen, porcini, prei, ramen-eieren, salamblad, sambal, sawi asin, sesamolie, shanghai-paksoy, steranijs, tempeh-crumble, ui, zilvervliesrijst, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
pap
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kant en klare polenta

Ingrediënten:
polentabloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Polenta

Ingrediënten:
maïsmeel, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo con funghi - Polenta met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù ai funghi en water

Keuken:
Italiaans / Toscaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo - Polenta met ragù

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù en water

Keuken:
Italiaans / Toscaans
Soort:
pap
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Polenta uit de oven met Bolognesesaus

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, melk, parmezaanse kaas, polenta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Pap met condimenten

Ingrediënten:
boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, geel mosterdzaad, gierstvlokken, grove havervlokken, inktvisseninkt, kippenglacé, lavas, melk, minispinazie, paddenstoelenbouillon, peterselie, prastost, truffel, truffelolie, witte wijn, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zweeds / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / pap
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rijstpap

Ingrediënten:
citroengras, citroenrasp, kaneelpoeder, kokosmelk, limoenblaadjes, limoenrasp, melk, munt, rijst, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt uit De Shanghai-keuken:

Rijstepap van zwarte kleefrijst

Ingrediënten:
jasmijnrijst, water, witte kleefrijst en zwarte kleefrijst

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / pap
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Bai zhou - Simpele rijstepap`

Ingrediënten:
bakolie, jasmijnrijst, sushirijst, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / pap
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Ji zhou - Rijstepap met kip

Ingrediënten:
gember, kippenbouillon, lente-ui, sojasaus, sushirijst en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / gevogelte / pap