pap

Zoek naar pap in jouw eigen kookboeken

Pap koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Brose (Schotse ontbijtpap)

Ingrediënten:
boter, bouillon en havermeel

Soort:
pap
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Rijstpap met kersen

Ingrediënten:
dessertrijst, kersen, melk, pectine, room, vanillestokje en xylitol

Soort:
zoet / pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo - Polenta met ragù

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo con funghi - Polenta met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù ai funghi en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Kasha (niet vegetarisch)

Ingrediënten:
boekweitgrutten, ei, kippenbouillon, margarine, ui en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pap
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Bubur nasi merah - pap van zilvervliesrijst met ramen-eieren, tempehcrumble en gepimpte sambal

Ingrediënten:
bosui, gedroogde shiitake, gember, groentebouillon, kippenbouillon, kokosrasp, limoen, porcini, prei, ramen-eieren, salamblad, sambal, sawi asin, sesamolie, shanghai-paksoy, steranijs, tempeh-crumble, ui, zilvervliesrijst, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
pap
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Polenta

Ingrediënten:
maïsmeel, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kant en klare polenta

Ingrediënten:
polentabloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Polenta uit de oven met Bolognesesaus

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, melk, parmezaanse kaas, polenta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Puls Juliana - Risotto van gort

Ingrediënten:
garum, hersenen, lavas, olijfolie, parelgort, peperkorrels, venkelzaad, vleesbouillon, water en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
pap
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Kasha

Ingrediënten:
boekweitgrutten, ei, margarine, ui, water en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Rijstebrij

Ingrediënten:
kaneel, melk, rondkorrelrijst, suiker en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Gort met karnemelk en pruimen

Ingrediënten:
alkmaarse gort, gedroogde pruimen en karnemelk

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Puls punica - Pap van speltgrutten (alica)

Ingrediënten:
alica, ei, honing en verse kaas

Keuken:
Romeins
Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Polenta

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper en polentameel

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rijstpap

Ingrediënten:
citroengras, citroenrasp, kaneelpoeder, kokosmelk, limoenblaadjes, limoenrasp, melk, munt, rijst, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Pap met condimenten

Ingrediënten:
boekweitvlokken, bruin mosterdzaad, druivenpitolie, geel mosterdzaad, gierstvlokken, grove havervlokken, inktvisseninkt, kippenglacé, lavas, melk, minispinazie, paddenstoelenbouillon, peterselie, prastost, truffel, truffelolie, witte wijn, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zweeds / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / pap
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gort met champignons

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroensap, hazelnoten, margarine, parelgort, ui en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / pap
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt uit De Shanghai-keuken:

Rijstepap van zwarte kleefrijst

Ingrediënten:
jasmijnrijst, water, witte kleefrijst en zwarte kleefrijst

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / pap
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Bai zhou - Simpele rijstepap`

Ingrediënten:
bakolie, jasmijnrijst, sushirijst, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / pap
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Mr. Herbert Bower's frumenty - Tarwepap

Ingrediënten:
allspice, bloem, melk en tarwepap

Keuken:
Brits
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch / pap
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:

Aşure - Noach's ark dessert

Ingrediënten:
aardappelmeel, abrikozen, graan, granaatappel, kikkererwten, rozenwater, rozijnen, suiker, vijgen, walnoten, witte bonen en zoete amandelen

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / rijst / pap
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:

Ji zhou - Rijstepap met kip

Ingrediënten:
gember, kippenbouillon, lente-ui, sojasaus, sushirijst en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / gevogelte / pap