ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Zoek naar ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis in jouw eigen kookboeken

Ovenschotel/Ovengerecht/Crumble/Gratin/Clafoutis koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gebraden kip met citroen en gebakken rozemarijnaardappelen

Ingrediënten:
aardappel, citroen, kip, knoflook, mager rookspek, rozemarijn en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Parmigiana di melanzana: aubergineschotel met tomaensaus, taleggio en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, taleggio en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Râpée Morvandelle - Gegratineerde aardappelen met ham, eieren en uien

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, boter, ei, gekookte ham, gruyère, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / ovenschotel
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met vis en wortel

Ingrediënten:
aardappel, boter, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, witvisfilet en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin d'endives - Witlofgratin met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, room en witlof

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Ingrediënten:
aardappelen, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, peper, rauwe worst, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre aux anchois - Gegratineerde aardappelen, uien en ansjovis

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis uit blik, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, olie van ansjovis, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / basisrecept uit Desserts nieuwe stijl:

Havermoutdeksel basisrecept

Ingrediënten:
boter, havermout en ongezoet appelsap

Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde lamsbout

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kruiden, olijfolie, ontbeende lamsbout, saucijs, sherry, vlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, boter, ei, kaas, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kersenkoek - clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, melk, suiker, vanillesuiker en zwarte kersen

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Lasagna di verza e ricotta (lasagna van groene kool en ricotta)

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, amandel, groene kool, peper, provolone, ricotta, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

lamsschenkels met cannellinibonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cannellinibonen, knoflook, lamsschenkels, laurierblaadjes, olijfolie extra vierge, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tagra met sardines

Ingrediënten:
aardappel, citroen, gedroogde rode chilipeper, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, koriander, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sardines, tomaat, ui en vleestomaat

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Balkenende-broodschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, halfvolle melk, ham, kaas, knoflook, oud brood, peper, witte wijn, zout en zwitserse kaas

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka met spaanse peper

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rode spaanse peper, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamsmoussaka met kaneel

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, kaassaus, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olie, peterselie, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Papieren pakketjes Chilipasta-tofoe

Ingrediënten:
chilipasta, chilipeper, kousenband en stengelui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, crème fraîche, ei, gruyère, magere spekblokjes en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Rode kook ovenschotel

Ingrediënten:
appel, azijn, bacon, boter, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, honing, margarine, peper, rode kool, ui en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Paddenstoelen uit de oven met feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, feta, knoflook, olijfolie, pijnboompitjes, portobello, rode peper, sperziebonen, tomatensaus en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Jachtschotel

Ingrediënten:
boter, handappels, kruidnagel, kruimige aardappel, laurierblad, magere runderlapjes, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode wijn, ui en vleesbouillon

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tarte tatin van peer met zoute karamel

Ingrediënten:
gezouten roomboter, handpeer, roomboterbladerdeeg en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

stoofschotel van rundvlees met zilveruitjes en rode wijn

Ingrediënten:
bruine suiker, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, laurierblaadjes, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, rundvlees, tomatenpuree, verse rozemarijn, water, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis