ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Zoek naar ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis in jouw eigen kookboeken

Ovenschotel/Ovengerecht/Crumble/Gratin/Clafoutis koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gebraden kip met citroen en gebakken rozemarijnaardappelen

Ingrediënten:
aardappel, citroen, kip, knoflook, mager rookspek, rozemarijn en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Parmigiana di melanzana: aubergineschotel met tomaensaus, taleggio en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, taleggio en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Râpée Morvandelle - Gegratineerde aardappelen met ham, eieren en uien

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, boter, ei, gekookte ham, gruyère, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / ovenschotel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / basisrecept uit Desserts nieuwe stijl:

Havermoutdeksel basisrecept

Ingrediënten:
boter, havermout en ongezoet appelsap

Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre aux anchois - Gegratineerde aardappelen, uien en ansjovis

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis uit blik, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, olie van ansjovis, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Ingrediënten:
aardappelen, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, peper, rauwe worst, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin d'endives - Witlofgratin met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, room en witlof

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met vis en wortel

Ingrediënten:
aardappel, boter, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, witvisfilet en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin

Diner / nagerecht van anita van h:

Appelcharlotte met creme fraiche ****

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, suiker, vanillestokje, witbrood en zoete appel

Keuken:
Europees / Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Pom

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippendijfilet, madame jeanette peper, nootmuskaat, olijfolie, piccalilly, pomtayer, roomboter, selderijblad, sinaasappelsap, suiker, tomaat, tomatenpuree en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Recept van Thomas de Beer:

Chili met gehakt en griekse yoghurt

Ingrediënten:
gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, koriander, mexicaanse wokgroenten, rundergehakt, tacoschelpen, ui en witte bonen in tomatensaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Diner / hoofdgerecht van Thomas de Beer:

Lamsrug in aardappelmantel met balsamico-sjalotten en citroen-asperges

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, boterolie, citroen, groene asperge, lamsfond, lamsrug, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, vastkokende aardappelen en witbroodkruim

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, griekse kefalotiri, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rigatoni, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree, tortigliono, tubetti, ui en witbroodkruim

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Rode kook ovenschotel

Ingrediënten:
appel, azijn, bacon, boter, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, honing, margarine, peper, rode kool, ui en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, crème fraîche, ei, gruyère, magere spekblokjes en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka met dadels en rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, dadels, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rozijnen, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

Garnalen met tomaat en feta

Ingrediënten:
feta, gedroogde oregano, reuzengarnaal, olijfolie, peterselie, rode paprika, suiker, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Kip met okra uit de oven

Ingrediënten:
braadkip, gedroogde oregano, gladde peterselie, knoflook, okra, olijfolie, pruimtomaten uit blik, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

tonijn met goudbruine aardappelen uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, gladde peterselie, knoflook, olijfolie extra vierge, oregano, tomaten, tonijnmoten, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Gratin van spruitjes en ricotta

Ingrediënten:
citroentijm, ei, melk, parmezaanse kaas, ricotta en spruitjes

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Papieren pakketjes Vis met xo-saus

Ingrediënten:
citroensap, paksoi, sesamolie en xo-saus

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Winterclafoutis met tuttifrutti

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, fijne tafelsuiker, gemalen kaneel, melk, patentbloem, poedersuiker, rum en tuttifrutti

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Honing met ricotta - miele e ricotta

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gesuikerde vruchten, kaneel, marsala, ricotta en vloeibare honing

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Zoete soufflé

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, eieren, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis