worst

Zoek naar worst in jouw eigen kookboeken

Worst koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Ingrediënten:
aardappel, appel, metworst, spek, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boerenkool met worst - grünkohl mit pinkel

Ingrediënten:
boerenkool, buikspek, gerookt spek, nootmuskaat, pinkelworst, reuzel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groente / worst / orgaanvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

House-Cured Bacon

Ingrediënten:
fermento bakpoeder, gemalen foelie, insta cure® 1, natriumascorbinaat, natriumerythorbaat, peperkorrel, gemalen steranijs, suiker, varkensbuik en zout

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Chorizo

Ingrediënten:
cayennepeper, dextrose, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, knoflook, poblanopoeder, varkensschouder en varkensspek

Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Farce de volaille à gratin -Vulling van kippenlever

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, tijm, ui, vet spek, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Strudel von Blut- und Leberwurst mit Kraut und Majoraansauce - Strudel van bloed- en leverworst met zuurkool en majoraansaus

Ingrediënten:
aardappel, bloedworst, boter, doorregen spek, leverworst, majoraansaus, savooiekool, sjalotten, strudeldeeg, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Breakfast-style Coarse-ground Pork-Sausage

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gemberpoeder, zwarte peper, polyfosfaat, salie, transglutaminase, ui, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Saucisson Sec

Ingrediënten:
bactoferm® rm52 frementatiestarter, dextrose, gedestilleerd water, hazelnoot, insta cure® 2, knoflook, synthetisch worstvel, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fast-Cured Pepperoni

Ingrediënten:
allspice, bactoferm® f-lc fermentatiestarter, cayennepeper, chilipoeder, dextrose, gedestilleerd water, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, melkzuur, runderhalslap, suiker, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Lap cheong

Ingrediënten:
cassiakaneel, dextrose, insta cure® 1, shaoxingwijn, sojasaus, varkensschouder, varkensspek en ve-tsin

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sausage,hot smoked

Ingrediënten:
varkensworst

Soort:
worst
Een recept uit  - Metzger Special

Snack of tussendoortje uit Metzger Special:

Brattwurst - Braadworst

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner uit De Joodse keuken:

Kishke-gevulde derma - Bloem- en uienworstje voor de cholent

Ingrediënten:
allspice, bloem, kippenvet, matsemeel, paprikapoeder, peper, runderdarm, ui en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Paté de foie de volaille - Kippenleverpaté of -spread

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, roomkaas, tijm, ui, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Lucaanse worstjes

Ingrediënten:
bonenkruid, garum, gedroogde kruiden, komijn, laurier, laurierbes, peperkorrels, peterselie, pijnboompitten, spekvet, varkensgehakt, wijnruit en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salami

Ingrediënten:
dextrose, insta cure® 1, knoflook, runderhalslap, varkensrugspek, varkensschouder en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Boudin blanc - worst van blank vlees: kip en kalf of kip en varkensvlees

Ingrediënten:
broodkruim, ei, eiwitten, kalfslende, kalfsschouder, kippenborstfilet, melk, nootmuskaat, slagroom, truffel, truffelvocht, ui, varkenslende, varkensschouder, varkensvet, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mumba - Iraakse worstjes

Ingrediënten:
gehakt, kaneel, kardemom, kruidnagel, lever, peper, rijst, schapendarm en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Osban - Gevulde darmen

Ingrediënten:
gehakt, harissa, knoflook, koriander, lever, munt, peper, peterselie, rijst, schapendarm, selderijblad, spinazie, ui en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gheh - Syrische lamsworstjes

Ingrediënten:
kaneel, lamsschouder, piment, rijst, schapendarm en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - blend

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Merguez coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, lamsschouder, oregano, paprika, gerookt paprikapoeder, zwarte peper, sojasaus, suiker, vet spek en vissaus

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blood sausage

Ingrediënten:
appel, broodkruim, calvados, foie gras vet, kastanjemeel, kastanjepuree, laurierpoeder, melk, transglutaminase (activa®), ui, varkensbloed en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Garlic sausage

Ingrediënten:
knoflookconfit, mager varkensvlees, nootmuskaat, varkensdarm en varkensrugspek

Soort:
worst
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Haggisworst

Ingrediënten:
buikspek, chilivlokken, chipotlepeper, knoflook, sinaasappelschil, varkensbloed, varkensdarm, varkenshart, varkensnier, varkensschouder, whiskey, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Schots
Soort:
worst
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, bouillon, foelie, laurier, nootmuskaat, rommelkruid, salie, tijm en varken

Soort:
worst