worst

Zoek naar worst in jouw eigen kookboeken

Worst koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Ingrediënten:
aardappel, appel, metworst, spek, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boerenkool met worst - grünkohl mit pinkel

Ingrediënten:
boerenkool, buikspek, gerookt spek, nootmuskaat, pinkelworst, reuzel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groente / worst / orgaanvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Garlic sausage

Ingrediënten:
knoflookconfit, mager varkensvlees, nootmuskaat, varkensdarm en varkensrugspek

Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Paté de foie de volaille - Kippenleverpaté of -spread

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, roomkaas, tijm, ui, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit  - Metzger Special

Snack of tussendoortje uit Metzger Special:

Brattwurst - Braadworst

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / worst
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Strudel von Blut- und Leberwurst mit Kraut und Majoraansauce - Strudel van bloed- en leverworst met zuurkool en majoraansaus

Ingrediënten:
aardappel, bloedworst, boter, doorregen spek, leverworst, majoraansaus, savooiekool, sjalotten, strudeldeeg, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Lucaanse worstjes

Ingrediënten:
bonenkruid, garum, gedroogde kruiden, komijn, laurier, laurierbes, peperkorrels, peterselie, pijnboompitten, spekvet, varkensgehakt, wijnruit en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Zure zult (presskop of hoofdkaas)

Ingrediënten:
augurk, boter, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, prei, salpeter, tijm, ui, varkenskop en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, mortadella, nootmuskaat, volle melk en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

House-Cured Bacon

Ingrediënten:
fermento bakpoeder, foelie, gemalen, insta cure® 1, natriumascorbinaat, natriumerythorbaat, peperkorrels, gemalen, steranijs, gemalen, suiker, varkensbuik met bot en zout

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sausage,hot smoked

Ingrediënten:
varkensworst

Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Bloedworst

Ingrediënten:
bloed, eidooier, garum, liquamen, peper, pijnboompitten, prei, ui, varkensdarm, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Venkelworstjes

Ingrediënten:
boter, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, speklappen, ui, varkensdarm, varkensgehakt, venkelzaad en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Breakfast-style Coarse-ground Pork-Sausage

Ingrediënten:
esdoornsiroop, gemberpoeder, peper, zwart, polyfosfaat, salie, transglutaminase, ui, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Stamppot zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, ananas op siroop, peper, rookworst, rozijnen, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vlees / worst
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Haggisworst

Ingrediënten:
buikspek, chilivlokken, chipotlepeper, knoflook, sinaasappelschil, varkensbloed, varkensdarm, varkenshart, varkensnier, varkensschouder, whiskey, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Schots
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Breakfast-style Coarse-ground Duck-Sausage

Ingrediënten:
eendenborst, esdoornsiroop, gemberpoeder, huid van hele eend, peper, zwart, polyfosfaat, salie, transglutaminase en ui

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cotechino coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
limoenzest, linzen, groen, gekookt, parmezaanse, rozemarijn, varkens-kinnebakspek, varkensschouder en wild venkelzaad

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sweet Italian Coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
basilicum, chilipepervlokken, korianderzaad, gekneusd, oregano, paprikapoeder, zoet, peperkorels, grof gemalen, polyfosfaat, suiker, transglutaminase, varkensschouder, varkensvet en venkelzaad, gekneusd

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Kielbasa Kminkowa coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
insta cure® 1, karwijzaad, gekneusd, knoflook, majoraan, peper, wit, suiker, varkensschouder (evt 20% runderhalslap) en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blood sausage

Ingrediënten:
appel, broodkruim, calvados, foie gras vet, kastanjemeel, kastanjepuree, laurierpoeder, melk, transglutaminase (activa®), ui, varkensbloed en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Merguez coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, lamsschouder, oregano, paprika, geroosterd, paprikapoeder, gerookt, peper, zwart, sojasaus, suiker, vet spek en vissaus

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fried Chicken Sausage

Ingrediënten:
activa® (transglutaminase), glice®, ijs, kippendij, kippenvel, kippenvet, nutrifos® 088, synthetisch worstvel en zout

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Coarse Fat-Gel Sausage

Ingrediënten:
kelcogel f® (gellan), natrium caseinaat, nutrifos® 088 emulgator en anti-oxidant, varkensschouder, varkensworst en water

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Low-Fat Chicken Sausage

Ingrediënten:
guar gom, kippenborst, kippenvet, xanthan® en zout

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Rare Beef Sausage

Ingrediënten:
activa® (transglutaminase), insta cure® 1, korte rib, milde mosterd, nutrifos® 088 emulgator en anti-oxidant, n-zorbit m®, peterselie, runderhalslap, sirloin steak, zout en zwarte peper

Soort:
worst