worst

Zoek naar worst in jouw eigen kookboeken

Worst koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Ingrediënten:
aardappel, appel, metworst, spek, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boerenkool met worst - grünkohl mit pinkel

Ingrediënten:
boerenkool, buikspek, gerookt spek, nootmuskaat, pinkelworst, reuzel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groente / worst / orgaanvlees
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, mortadella, nootmuskaat, volle melk en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Zure zult (presskop of hoofdkaas)

Ingrediënten:
augurk, boter, kruidnagel, laurier, peperkorrels, peterselie, prei, salpeter, tijm, ui, varkenskop en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

House-Cured Bacon

Ingrediënten:
fermento bakpoeder, gemalen foelie, insta cure® 1, natriumascorbinaat, natriumerythorbaat, peperkorrel, gemalen steranijs, suiker, varkensbuik en zout

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Garlic sausage

Ingrediënten:
knoflookconfit, mager varkensvlees, nootmuskaat, varkensdarm en varkensrugspek

Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Osban - Gevulde darmen

Ingrediënten:
gehakt, harissa, knoflook, koriander, lever, munt, peper, peterselie, rijst, schapendarm, selderijblad, spinazie, ui en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mumba - Iraakse worstjes

Ingrediënten:
gehakt, kaneel, kardemom, kruidnagel, lever, peper, rijst, schapendarm en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gheh - Syrische lamsworstjes

Ingrediënten:
kaneel, lamsschouder, piment, rijst, schapendarm en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
worst
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Haggisworst

Ingrediënten:
buikspek, chilivlokken, chipotlepeper, knoflook, sinaasappelschil, varkensbloed, varkensdarm, varkenshart, varkensnier, varkensschouder, whiskey, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Schots
Soort:
worst
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Bloedworst

Ingrediënten:
bloed, eidooier, garum, liquamen, peper, pijnboompitten, prei, ui, varkensdarm, wijn, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
worst
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Venkelworstjes

Ingrediënten:
boter, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, speklappen, ui, varkensdarm, varkensgehakt, venkelzaad en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Stamppot zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, ananas op siroop, peper, rookworst, rozijnen, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vlees / worst
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, bouillon, foelie, laurier, nootmuskaat, rommelkruid, salie, tijm en varken

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Munster sausage

Ingrediënten:
insta cure® 1, munster, quatre épices, suiker, varkensdarm, varkensschouder, varkensvet en volle melk

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - blend

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Green Garlic and Pork Sausage

Ingrediënten:
groene knoflook, nutrifos® 088, varkensrugspek, varkensschouder en zout

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Merguez coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, lamsschouder, oregano, paprika, gerookt paprikapoeder, zwarte peper, sojasaus, suiker, vet spek en vissaus

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blood sausage

Ingrediënten:
appel, broodkruim, calvados, foie gras vet, kastanjemeel, kastanjepuree, laurierpoeder, melk, transglutaminase (activa®), ui, varkensbloed en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sweet Italian Coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
basilicum, chilipepervlokken, korianderzaad, oregano, zoet paprikapoeder, peperkorrel, polyfosfaat, suiker, transglutaminase, varkensschouder, varkensvet en venkelzaad

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cotechino coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
limoenzest, groene linzen, parmezaanse kaas, rozemarijn, kinnebakspek, varkensschouder en wild venkelzaad

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Kielbasa Kminkowa coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
insta cure® 1, karwij, knoflook, majoraan, witte peper, suiker, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Breakfast-style Coarse-ground Duck-Sausage

Ingrediënten:
eendenborst, esdoornsiroop, gemberpoeder, huid van hele eend, zwarte peper, polyfosfaat, salie, transglutaminase en ui

Soort:
worst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Boudin blanc - worst van blank vlees: kip en kalf of kip en varkensvlees

Ingrediënten:
broodkruim, ei, eiwitten, kalfslende, kalfsschouder, kippenborstfilet, melk, nootmuskaat, slagroom, truffel, truffelvocht, ui, varkenslende, varkensschouder, varkensvet, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Veal

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, kippendij, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Chicken

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kippendij, kippenvet, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst