worst

Zoek naar worst in jouw eigen kookboeken

Worst koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Ingrediënten:
aardappel, appel, metworst, spek, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boerenkool met worst - grünkohl mit pinkel

Ingrediënten:
boerenkool, buikspek, gerookt spek, nootmuskaat, pinkelworst, reuzel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groente / worst / orgaanvlees
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Haggisworst

Ingrediënten:
buikspek, chilivlokken, chipotlepeper, knoflook, sinaasappelschil, varkensbloed, varkensdarm, varkenshart, varkensnier, varkensschouder, whiskey, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Schots
Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Merguez coarse-ground Sausage

Ingrediënten:
chilivlokken, knoflook, lamsschouder, oregano, paprika, geroosterd, paprikapoeder, gerookt, peper, zwart, sojasaus, suiker, vet spek en vissaus

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Blood sausage

Ingrediënten:
appel, broodkruim, calvados, foie gras vet, kastanjemeel, kastanjepuree, laurierpoeder, melk, transglutaminase (activa®), ui, varkensbloed en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Bratwurst

Ingrediënten:
crème fraiche, ei, gemberpoeder, kalfsschouder, melk, nootmuskaat, peper, wit, soja proteineconcentraat, varkensschouder en vet spek

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter, Beef

Ingrediënten:
dextrose, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, korianderzaad, melkpoeder, mager, mosterdpoeder, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, wit, runderhalslap, uienpoeder en vloeibare rook

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Mortadella

Ingrediënten:
insta cure® 1, kaneel, knoflookpoeder, korianderzaad, microcrystallijn cellulose, nootmuskaat, peper, wit, pistache, transglutaminase (activa®), varkensschouder, vet spek, geblancheerd, water en witte wijn

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter, Blended

Ingrediënten:
dextrose, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, korianderzaad, melkpoeder, mager, mosterdpoeder, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, wit, runderhalslap, uienpoeder, varkenspoot en vloeibare rook

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Veal

Ingrediënten:
bergamot, bergamot melk, cognac, dooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, kippendij, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Chicken

Ingrediënten:
bergamot, bergamot melk, cognac, dooier, eiwit, kippendij, kippenvet, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - blend

Ingrediënten:
bergamot, bergamot melk, cognac, dooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc

Ingrediënten:
champignons, cognac, eidooier, eiwit, frituurvet, gedroogde morieljes, geklaarde boter, kippendij, kippenvet, laurier, madeira, magere melk, pistache, pistache-olie, quatre épices, tijm, ui, varkensdarm, witte port, zout en zwarte truffel

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Italian Sausage

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, geroosterd korianderzaad, geroosterd venkelzaad, ijswater, oregano, paprikapoeder, suiker, varkenschouder, varkensdarm, varkensrugspek, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter

Ingrediënten:
dextrose, geroosterd korianderzaad, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, mager melkpoeder, mosterdpoeder, nootmuskaat, runderhalslap, rundervet, schapendarm, uienpoeder, witte peper, zoet paprikapoeder en zout

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fast-Cured Pepperoni

Ingrediënten:
allspice, bactoferm® f-lc fermentatiestarter, cayennepeper, chilipoeder, dextrose, gedestilleerd water, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, melkzuur, runderhalslap, suiker, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Lap cheong

Ingrediënten:
cassiakaneel, dextrose, insta cure® 1, shaoxingwijn, sojasaus, varkensschouder, varkensspek en ve tsin

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Chorizo

Ingrediënten:
cayennepeper, dextrose, gerookt paprikapoeder, insta cure® 1, knoflook, poblanopoeder, varkensschouder en varkensspek

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Saucisson Sec

Ingrediënten:
bactoferm® rm52 frementatiestarter, dextrose, gedestilleerd water, hazelnoot, insta cure® 2, knoflook, synthetisch worstvel, varkensrugspek, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salami

Ingrediënten:
dextrose, insta cure® 1, knoflook, runderhalslap, varkensrugspek, varkensschouder en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Fried Chicken Sausage

Ingrediënten:
activa® (transglutaminase), glice®, ijs, kippendij, kippenvel, kippenvet, nutrifos® 088, synthetisch worstvel en zout

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Coarse Fat-Gel Sausage

Ingrediënten:
kelcogel f® (gellan), natrium caseinaat, nutrifos® 088 emulgator en anti-oxidant, varkensschouder, varkensworst en water

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Low-Fat Chicken Sausage

Ingrediënten:
guar gom, kippenborst, kippenvet, xanthan® en zout

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Emulsified Sausage with Fat Gel

Ingrediënten:
algin® (natriumalginaat), uitgebakken vet, vlees en zout

Soort:
worst
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Rare Beef Sausage

Ingrediënten:
activa® (transglutaminase), insta cure® 1, korte rib, milde mosterd, nutrifos® 088 emulgator en anti-oxidant, n-zorbit m®, peterselie, runderhalslap, sirloin steak, zout en zwarte peper

Soort:
worst
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, mortadella, nootmuskaat, volle melk en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst