Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 66 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Iers
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van bleekselderij, appel en aardappel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Hete bliksem

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Knolselderijpuree

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Aardappel als bijgerecht 2

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek