risotto

Zoek naar risotto in jouw eigen kookboeken

Risotto koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Venusschelpenrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, prosecco, risottorijst, ui en venusschelpen

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Radicchiorisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, radicchio, risottorijst, rode wijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met truffel

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, knoflook, olijfolie, parmigiano reggiano, peper, runderbouillon, truffel uit blik, witte wijn en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Groenterisotto met aubergine en gepofte knoflook

Ingrediënten:
aubergine, bol knoflook, boter, bouillon, geraspte parmezaanse kaas, glas witte wijn, olijfolie, prei, risottorijst en salie

Keuken:
Hollands
Soort:
risotto / rijst
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Risotto al tartufo bianco - Risotto met witte truffel

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, grana padano, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, ui, witte truffel, witte truffelboter, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met artisjokken

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bladpeterselie, gerookte ham, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto met gele boontjes, wodka en gerookte schelvis

Ingrediënten:
basis risotto, bleekselderij, gele sperziebonen, gerookte koolvis, gerookte schelvis, laurier, melk, sperziebonen en wodka

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 1 notitie

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Risotto met geroosterde pompoen, salie, kastanje en pancetta

Ingrediënten:
basis risotto, butternut-pompoen, gedroogde spaanse peper, kastanje, korianderzaad, mascarpone, pancetta, rookspek en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Risotto met truffel

Ingrediënten:
bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, room, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Risotto mit Entenleber-Bolognese und rotem Chicorée / Risotto met eendenleverbolognese en rode witlof

Ingrediënten:
boter, eendenleverbolognese, gevogeltefond, kippenbouillon, olijfolie, risottorijst, rode witlof, sjalot, witte peper en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
risotto
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Petersilienrisotto mit Bouchot-Muscheln, Venusmuscheln und Calamaretti / Peterselierisotto met bouchot-mosselen, venusschelpen en calamaretti

Ingrediënten:
boter, calamaretti, chilidraadjes, citroenmelisse, droge witte wijn, knoflook, mosselen, mosselfond, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterseliepesto, risottorijst, sjalot, visfond en zout

Keuken:
Frans
Soort:
risotto
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Limettenrisotto mit glasierten Möhren / Limoenrisotto met geglaceerde wortel

Ingrediënten:
boter, geglaceerde worteltjes, gevogeltefond, gezouten boter, knoflook, limoensap, limoenzest, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, room, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
risotto
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Weizen-Risotto mit Morcheln und geschmolzenen Tomaten - Tarwerisotto met morieltjes en gesmolten tomaten

Ingrediënten:
boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Pompoenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, ongerookte pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, pompoen, risottorijst, vleesbouillon, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto ai carciofi - Artisjokrisotto

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, carnaroli-rijst, citroensap, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto alla Milanese

Ingrediënten:
droge witte wijn, margarine, merg, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraan, ui en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto alla Genovese

Ingrediënten:
ansjovispasta, champignons, citroensap, knoflook, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, tomaten, ui, water en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht uit Twaalf:

Risotto met aarbeien

Ingrediënten:
aardbei, boter, cognac, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Basisrecept uit Kook met Jamie:

Een basis recept voor het maken van risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, droge witte wijn, olijfolie, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Risotto op de wijze van Isola

Ingrediënten:
boter, kaneel, kippenbouillon, luganega, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Champagnerisotto

Ingrediënten:
arborio-rijst, boter, caciotta, champagne, olijfolie, parmezaanse kaas, scarmoza en sjalotten

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Risotto met kruidige pompoen, tijm en mascarpone

Ingrediënten:
basis risotto, mascarpone, pompoen en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
boter, citroensap, groene asperge, kalfsfond, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Groene asperges met gortrisotto, gruyère en dragon

Ingrediënten:
dragon, gort, groene asperges, gruyerekaas, kippenbouillon, peper, sjalotjes, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
risotto
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
asperges, basilicum, bleekselderij, bouillon, diepvries doperwtjes, margarine, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, sla, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto