Gele krenten

Zoek naar gele krenten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gele krenten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gele krenten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gele krenten:

Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Herfst meloen

Ingrediënten:
citroenverbena, crème brúlée, galiameloen, gele krenten, goudsbloem, honingmeloengranita, melk, meloenzaad en room

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Koffiebroodjes

Ingrediënten:
abrikozenmoes, banketbakkersroom, witte basterdsuiker, bloem, ei, gist, krenten, melk, boter, rozijnen en waterglazuur

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Lunch uit Zeeuwse pot:

Reuzelbollen

Ingrediënten:
bloem, ei, gele rozijnen, gist, krenten, melk, reuzel en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / feestdagen
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Bij de koffie uit Zeeuwse pot:

Vetkoeken

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, gele rozijnen, gist, krenten, melk, spekvet en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Pilafrijst

Ingrediënten:
allspice, boter, gele ui, kaneel, komijn, krenten, pijnappelpitten, rijst, runderbouillon en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rijst
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

koffiebroodjes

Ingrediënten:
banketbakkersroom, ei, gist, bloem, boter, melk, krenten, suiker en zout

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Appelflappen

Ingrediënten:
abrikozenmoes, jonagold appel, bladerdeeg, kaneel, krenten, rozijnen en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivensalade

Ingrediënten:
citroen, citroenmelisse, druiven, druivensap, gekonfijte citroenschil, gemalen hazelnoten, krenten en rozijnen

Soort:
fruit
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Bij de koffie uit Zeeuwse pot:

Oliebollen

Ingrediënten:
appel, blauwe rozijnen, bloem, gele rozijnen, gist, goudreinet, krenten, melk, slaolie, sukade en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
zoete hapjes / frituur / feestdagen