Violette aardappelen

Zoek naar violette aardappelen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met violette aardappelen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste violette aardappelen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient violette aardappelen:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Artisjiokken met lauwe pistou

Ingrediënten:
oude kaas, griekse basilicum, groente, kervel, pistou van tomaat, roomse kervel, venkelknollen en violette de provence artisjokken

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

La casa azul

Ingrediënten:
aqua di cedro, creme de violette, lavendelsiroop, limoen en tequila casa dragones blanco

Keuken:
Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Violette gelei

Ingrediënten:
gelatine, poedersuiker, violette kleurstof en viooltjesessence

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Celebration

Ingrediënten:
aardbeiencremeux, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, bosvruchteninterieur, cassimousse, crunchballetjes, framboos-chocoladeballetjes, framboos-violetbiscuit interieur, frambozencoulis, frambozenespuma, frambozenmousse, ijsballetjes samba, maltopoederaardbei, ring witte chocolade, rode glacage, suikerbal, suikerring rood-wit-roze, violetgelei, witte tuille en yoghurtmousse

Soort:
vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Glazuur, wit

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, kleurstof, likeur en poedersuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde perzik met makreel

Ingrediënten:
arachideolie, artisjok violette de provence, citroensap, citroenzest, ei, fleur de sel, jeneverbessen, kappertjes, knoflookolie, laurier, makrelfilet, mayonaise, peper, perzik, tuinkers, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis