Umeboshi-azijn

Umeboshi-azijn wordt beschouwd als azijn.

Zoek naar umeboshi-azijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met umeboshi-azijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste umeboshi-azijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient umeboshi-azijn:

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Paksoi & gedroogde bonito

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde bonitovlokken, hazelnootolie, paksoi, tahin en umeboshi-azijn

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Tahinsaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, knoflook, tahin, tamari, umeboshi-azijn en water

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gebraden varkendvlees

Ingrediënten:
azijn, engels mosterdpoeder en fricandeau

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met ganzenlever en umeboshi

Ingrediënten:
amarantblad, chinese bieslook, citroengras, daikon, fleur de sel, ganzenlever, heldere eendenbouillon, kimchi, mizunabloemen, olijfolie, peper, piment d'espelette-pasta, shii-takes, szechuanpeper, timutpeperkorrels, tosazusaus, umeboshi, vietnamese koriander, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
soep/bouillon