Bouillon met ganzenlever en umeboshi

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Bouillon .

Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chonta asada y kiwicha - Gegrilde palmharten met amarant

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Bouillon met in zeewierboter bereide groenten en een vleugje bergamot

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Amaranth risotto

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Pompoensalade met macadamianoten, quinoa en amarant

delicious. magazine - 2014-02