Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Chaussons - variaties
- Ingrediënten:
- crèmevulling, ei, korstdeeg, mengsel voor gemalen vlees, slagroom en vleesmengsels voor paté
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vleesmengsels voor paté in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vleesmengsels voor paté:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Recept van Wateetons:
Recept van Wateetons:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wateetons:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Wateetons:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-12:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-01:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-10:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit delicious. magazine - 2014-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:
Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate: