Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Sint-Jacobsschelpen op de manier van Barbara
- Ingrediënten:
- beurre blanc, russische kaviaar en sint-jacobsschelpen
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Russische kaviaar wordt beschouwd als kaviaar.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met russische kaviaar in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient russische kaviaar:
Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:
Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel: