Tweemaal geklaarde consommé

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 18 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bourride - Provençaalse vissoep met aïoli

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Sint-jakobsvruchten met gerookte zalm

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Rondvis, gepocheerde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Viseitjessaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag