Koude amuses of receptiehapjes: toast met kaviaar, zalmeitjes en zure room

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 12 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Gang:
amuse
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade d'asperges au saumon fumé - Aspergesalade met gerookte zalm

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Blini's

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Gouden chirashizushi taco

Een recept uit  - Story on a Plate

Filets de solette farcis au caviar - Gevulde sliptongfilets met kaviaarsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan