Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bao xin cai chao xia pi - Geroerbakte kool met gedroogde garnalen
- Ingrediënten:
- bakolie, bladkool, kleine gedroogde garnalen, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel en sluitkool
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Sluitkool wordt beschouwd als kool.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sluitkool in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sluitkool:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Zuur:
Bijgerecht uit De worst story:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Inmaken wecken:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit delicious. magazine - 2010-13:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2010-13:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-13:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-02:
Recept uit delicious. magazine - 2009-02:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten: