Marinade voor bedelaarskip

Marinade voor bedelaarskip wordt beschouwd als marinade voor kip.

Zoek naar marinade voor bedelaarskip in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marinade voor bedelaarskip in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marinade voor bedelaarskip recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marinade voor bedelaarskip:

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Jiao hua tong ji - Bedelaarskip

Ingrediënten:
bloem, fijn zout, gedroogde lotusbladeren, kip, lente-ui, lichte sojasaus, marinade voor bedelaarskip, prei, reuzel, shaoxingwijn, szechuanpeper, varkensbuik en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoete maïssoep

Ingrediënten:
ei, kipfilet, kippensoep uit blik, maïsolie, marinade voor kip, sojaolie, suikermaïskorrels uit blik, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Vlinder lamsfilets

Ingrediënten:
lamsbeen en marinade

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kip in ijsbergsla

Ingrediënten:
amandelen, chinese oestersaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, kipfilet, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuankool uit blik, sojaolie, walnoten en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kip met peultjes

Ingrediënten:
chinese oestersaus, gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Donggu shao ji - Stoofpot van paddenstoelen en kip

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, kippenbouillon, kippenvlees, lichte sojasaus, maïsmeel, marinade voor kip, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte