Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Pekingeend
- Ingrediënten:
- eend, hoisinsaus, honing, komkommer, lente-uien, mandarijnenflensjes, water en zoete bonensaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Mandarijnenflensjes wordt beschouwd als flensjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mandarijnenflensjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mandarijnenflensjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2009-02:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Brunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De banketbakker:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: