Flensjes gevuld met spruitjes, geitenkaas en walnoten

Je vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2013-03 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Top 5: Recepten met rode biet

Een recept uit Isabel

Crêpes farcies et roulées - Opgerolde gevulde flensjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Beurreck met kaas

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Flensjes, gevuld

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!