Inweekvocht voor garnalen

Zoek naar inweekvocht voor garnalen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met inweekvocht voor garnalen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste inweekvocht voor garnalen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient inweekvocht voor garnalen:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoorde bamboe

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, inweekvocht voor garnalen, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsolie, sesamolie, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / bouillon / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Chinese kleine loempia's

Ingrediënten:
bamboe uit blik, garnalen, gember, haricots verts, inweekvocht van gedroogde chinese champignons, knoflook, lente-uien, loempiavellen, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor garnalen, marinade voor loempiavullling, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie, so-oen en wortel

Keuken:
Chinees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Roerei met garnalen en paddestoelen

Ingrediënten:
ei, garnalen en paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Parel gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, magere achterham, mager varkensvlees, spek, waterkastanjes, witte kleefrijst, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde gevulde paprika

Ingrediënten:
bamboe uit blik, eiwit, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, groene paprika, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde paprika, medium dry sherry, rode paprika, saus bij gevulde paprika, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Ba bao la jiang - Pittige achtschattenrelish

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, bouillon, chili-knoflooksaus, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde garnalen, gedroogde shiitake, groene sojabonen, kipfilet, kippendij, rauwe pindas, shaoxingwijn, stevige tofu, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren