Miso-dipsaus

Miso-dipsaus wordt beschouwd als aziatische dipsaus.

Zoek naar miso-dipsaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met miso-dipsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste miso-dipsaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient miso-dipsaus:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse stijl rijstsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine kortkorrelrijst, gele paprika, lente-ui, miso-dipsaus, nori, rode paprika, stevige tofu, wit sesamzaad, witte kortkorrelrijst, wortel, zout, zwarte peper en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, dipsaus, gerookt zout, peper en tahin

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Crudités

Ingrediënten:
aspergetips, dipsaus, nieuwe aardappel, paarse aardappel, rode radijs, sperziebonen, stamslabonen, suikererwt, witlof, witte radijs, wortel en yamboon

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gekookte wontons uit Noord-China

Ingrediënten:
chinese kool, dipsaus, gedroogde garnalen, lente-uien, marinade voor gekookte wontons uit noord-china, medium dry sherry, paksoi, shaoxingwijn, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, dipsaus, gedroogde kikkererwten, kikkererwten uit blik, olijfolie, peper, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Turks / Noord-Afrikaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Knoflook-tomatensaus

Ingrediënten:
dipsaus, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, passata, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / samengestelde boter
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Quinoaballetjes met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, dipsaus, ei, eikenbladsla, kokosolie, lijnzaad, lollo verde, paprikapoeder, quinoa, radicchio, tapioca, ui, vlaszaad, wortel, zeezout, zoete aardappels en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Geroerbakte noedels & taugé

Ingrediënten:
cellofaannoedels, dipsaus, geroosterde gezouten pindas, glasnoedels, groentebouillonpoeder, knoflookbieslook, koriander, lichte sojasaus, munt, olie, rawit, taugé, thaise sjalotjes, water, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
noedels
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Nachoschotel met Appenzeller & guacamole

Ingrediënten:
dipsaus, gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, groentechips, guacamole, kidneybonen, korianderblaadjes, limoen, maïskorrels, olie, plantaardige olie, vruchtensap, tabasco, tortillachips, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Tempurabeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, dipsaus voor garnalen, ei, maïzena, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Thaise viskoekjes

Ingrediënten:
arachideolie, dipsaus bij viskoekjes, ei, koriander, lente-uien, nam pla, rijstbloem, rode pepers, sperziebonen, thaise rode currypasta, witvisfilet en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
vis