Vier-kruidenmengsel

Vier-kruidenmengsel wordt beschouwd als kruidenmengsel.

Alternatieve naam: vierkruidenmengsel.

Zoek naar vier-kruidenmengsel in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vier-kruidenmengsel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vier-kruidenmengsel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vier-kruidenmengsel:

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Lierse vlaaikes

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, boter, eierdooier, griessuiker, honing, kandijsiroop, melk, paneermeel, vier-kruidenmengsel, water en zout

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hertenpastei

Ingrediënten:
bouillon, champignonsap, cognac, consommé, ganzenlever, hertenfilet, hertenlever, hertenvlees, jeneverbessen, laurier, peper, port, sjalot, spekvet, tijm, truffelsap, varkenslever, vierkruidenmengsel, witte droge wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild / varkensvlees / pastei
Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Diner / nagerecht uit Desserts met natuurlijke suikers:

Pompoentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, esdoornsiroop, kaneelpoeder, pompoen, roomkaas, vierkruidenmengsel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Fazantenpastei

Ingrediënten:
bruine fazantenfond, cognacboter, ei, fazantenlever, fazantenvlees, ganzenlever, jeneverbessen, kalfsvlees, laurier, madeira, peper, plakjes spekvet, rode wijn, sjalot, spekvet, truffel, varkenslever, varkensvlees, vet, vierkruidenmengsel, voorgerecht en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / pastei
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Paté en croûte

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, eidooier, fazantenvlees, fazantfilet, kippenlever, laurier, madeira, marinade, peper, sjalot, spek, spekvet, tijm, truffel, vierkruidenmengsel, vleesgelei, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / paté/terrine
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterselie, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenboter, kruidenmengsel, specerijenolie, zoete aardappel en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aardappel, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenmengsel, kruidenolie, barbecuesaus, verse tomatensalsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui, gegrild

Ingrediënten:
gekookte salsa, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenmengsel, kruidenolie, teriyakisaus, ui, verse salsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Tricolore schillenchips

Ingrediënten:
aardappelschillen, grof zeezout, kruiden, kruidenzout, schil van biet en schil van winterwortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

6x gezonde lattes met kruiden

Ingrediënten:
biet, cacao, gember, honing, kaneel, koffie, kokosbloesemsuiker, kokosmelkpoeder, kokosolie, kokossiroop, kruiden, kruidenmix, kurkuma, matcha, melk, paddenstoelen, thee en water