Hardschalige kokkels

Hardschalige kokkels wordt beschouwd als kokkels.

Zoek naar hardschalige kokkels in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hardschalige kokkels in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hardschalige kokkels recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hardschalige kokkels:

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kokkels met Alkmaarse gort

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, droge wijn, gedroogde vlierbloesem, gort, kokkels, peper, slagroom, ui, visbouillon, visfond en zongedroogde tomaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Raapsteeltje:

Warme kokkels met tomatencoulis

Ingrediënten:
basilicum, dragon, droge wijn, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, tomatensaus en visfond

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groentespaghetti met kokkels

Ingrediënten:
chilipoeder, courgette, knoflook, kokkels, linguine, olijfolie, peper, platte peterselie, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Kokkels met groenten

Ingrediënten:
gember, knoflook, kokkels, koriander, lente-ui, peulen, prei, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sugar snaps en wijn, witte

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Kokkels met beurre blanc

Ingrediënten:
boter, kokkels, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, N. le Foll en S. Giacobetti - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kokkels, ham en piquillos

Ingrediënten:
bayonneham, cayennepeper, knoflook, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, piment d'espelette, piquillos, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Zeeuwse kokkels met citroengras

Ingrediënten:
chilipepertje, citroen, citroengras, gember, kerriepoeder, knoflook, kokkel, koriander, korianderbloempjes, sjalot, tomaat en witte wijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Pasta met kokkels en tomaat

Ingrediënten:
droge witte wijn, ingemaakte tomaten, knoflook, kokkels, olie, peterselie, peterseliewortelloof en verse pasta

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren