Shichimi tōgarashi

Shichimi tōgarashi wordt beschouwd als kruidenmengsel.

Alternatieve naam: shichimi kruiden.

Zoek naar shichimi tōgarashi in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met shichimi tōgarashi in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste shichimi tōgarashi recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient shichimi tōgarashi:

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kushiyaki spiesen

Ingrediënten:
bosui, groene asperge, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, kwartelei, miso, pimientos de padrón, sesamzaad, shichimi tōgarashi, shishito en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakitori spiesjes met kip

Ingrediënten:
bosui, kippendij, kippenborst, kippenhuid, kippenvleugels, prei, shichimi tōgarashi, wasabi en yakitori-saus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Okazu bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, edamamebonen, gochugaru, goma tare, japanse sojasaus, kristalsuiker, kropsla, rijstazijn, sesamdressing, sesamolie, sesamzaad, shichimi tōgarashi, taugé en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kyuri komkommersnacks

Ingrediënten:
chiliolie, gedroogde garnalen, gemberwortel, gochujang, japanse sojasaus, knoflook, komkommer, kristalsuiker, misopasta, rijstazijn, sesamolie, sesampasta, sesamzaad en shichimi tōgarashi

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakiyasai gegrilde groente

Ingrediënten:
aubergine, avocado, boter, enoki, gedroogd zeewier, gemberwortel, honing, japanse sojasaus, knoflook, maiskolven, mirin, miso, nori, oosterse paddestoelen, ponzusaus, sesamzaad, shichimi tōgarashi en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterselie, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui, gegrild

Ingrediënten:
gekookte salsa, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenmengsel, kruidenolie, teriyakisaus, ui, verse salsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aardappel, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenmengsel, kruidenolie, barbecuesaus, verse tomatensalsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenboter, kruidenmengsel, specerijenolie, zoete aardappel en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente