Kalkoengehakt

Kalkoengehakt wordt beschouwd als kalkoenvlees.

Zoek naar kalkoengehakt in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalkoengehakt in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalkoengehakt recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalkoengehakt:

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met varkensvlees en kalkoen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalkoengehakt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rozemarijn, salie, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tortellini uit Emilia-Romagna

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalkoengehakt, kippenbouillon, kippengehakt, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, runderbouillon, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Thaise kipballetjes

Ingrediënten:
ei, kalkoengehakt, kipgehakt, koriander, korianderpoeder, lente-ui, sojasaus, vers brood, vissaus en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Thaise Kalkoengehaktballetjes

Ingrediënten:
chilivlokken, gember, courgette, grof zeezout, halfvolle melk, franse sperzieboontjes, kalkoenfilet, kalkoengehakt, kippenbouillon, kokosmelk, korianderpoeder, limoen, pasta, suiker, knoflook, vissaus en zonnebloemolie

Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Kalkoenburgers Met Venkelsalade

Ingrediënten:
feta, kalkoengehakt, kokosolie, lente-uitjes, olijfolie, pecannoten, peterselie, pittige kaas, rodekool, sinaasappel, sjalot, venkelknol, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kalkoengehakt met mozzarella en basilicum

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bladpeterselie, boter, chilivlokken, ei, kalkoengehakt, knoflook, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, oud broodkruim, parmezaanse kaas en ricotta

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kalkoengehaktballetjes met maïs en geroosterde-paprikasaus

Ingrediënten:
appelazijn, bosui, ei, gemalen komijnzaad, kalkoengehakt, knoflook, koriander, maïskorrels, milde chilipeper, olijfolie, peterselie, rode paprika, witbrood, wittewijnazijn, zoete chilisaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kalkoengehaktballetjes met maïs en geroosterde-paprikasaus

Ingrediënten:
appelazijn, bosui, ei, gemalen komijnzaad, kalkoengehakt, knoflook, koriander, maïskorrels, milde chilipeper, olijfolie, peterselie, rode paprika, witbrood, wittewijnazijn, zoete chilisaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte