Paardenvlees

Paardenvlees wordt beschouwd als vlees.

Zoek naar paardenvlees in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paardenvlees in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paardenvlees recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paardenvlees:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Lokerse paardenstoverij met laurier en witlofsalade

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, jeneverbessen, kervel, kruidnagel, laurier, luikse siroop, mayonaise, mosterdzaad, orval trappist, paardenvlees, peper, rode aalbessenconfituur, sjalot, tijm, ui, wit boerenbrood, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden

Ingrediënten:
bier, laurier, maïszetmeel, mosterd, paardenstoofvlees, peper, runderstoofvlees, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zuurvlees Met Berberisbessen En Paddenstoelen

Ingrediënten:
appel-perenstroop, berberisbessen, cassia, dragon, boter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, natuurazijn, ontbijtkoek, paardenstoofvlees, paddenstoelen, reuzel, steranijs, suiker, witte uien, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tartaar van paardenbiefstuk

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, kappertjes, ketchup, mayonaise, paardenbiefstuk, peterselie, scherpe mosterd, tabasco, ui, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Recept uit Lekker Hollands:

Erwtensoep met paardenworst

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Limburgs zoervleisj

Ingrediënten:
azijn, boter, kruidnagels, laurier, limburgse appelstroop, limburgse perenstroop, olie, ontbijtkoek, paardenstoofvlees, peper, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees