Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Schelppasta in witte wijn
- Ingrediënten:
- courgette, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, pecorino, pipe rigate, rode chilipeper, schelppasta en wilde spinazie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Schelppasta wordt beschouwd als pasta.
Alternatieve naam: pastaschelpjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schelppasta in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schelppasta:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:
Diner / hoofdgerecht uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-12: