Pasta met tomatensaus met olijfolie en gehakte groenten met rozemarijn en pancetta

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 138 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
warme sauzen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Conchiglie met gorgonzola en pistachenoten

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Passend voedsel

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Conchiglie met broccolini, champignons en ricotta

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06

Pasta met broccolisaus met ansjovis

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken