Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotercitroeneieidooierknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspecorinopeperpeterseliericottasjalotslagroomspaghettispinazietagliatelletomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Olive Oil Noodles

Ingrediënten:
agar-agar, gelatine, extra sterk gelerend, mineraalwater, olijfolie, pectine lm, tapiocazetmeel, water en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Szechuan Noodles / Szechuan noedels

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, dunne eiernoedels, gele bonensaus, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, peper, pindakaas, plantaardige olie, rode chilipeper, varkensgehakt en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Basisrecept uit Nigella bijt:

Pasta

Ingrediënten:
ei, italiaanse bloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Pasta

Ingrediënten:
ei, olijfolie, tarwebloem en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Noodles with Prawn Sauce / Noedels met garnalensaus

Ingrediënten:
droge sherry, eiernoedels, garnalen, gedroogde chinese paddenstoelen, gekookte magere ham, gember, heldere bouillon, kippenvlees, knoflook, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Glutenfreie Pasta - Glutenvrije pasta

Ingrediënten:
aardappelmeel, boekwijtmeel, ei, guaran, maïsmeel, psylliumvezels, quinoameel, rijstmeel, tapiocazetmeel, water en xanthan

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Pasta-bonensoep - pasta e fagioli

Ingrediënten:
bruine bonen uit pot, farfalle, gezeefde tomaten, italiaanse groenten, magere spekreepjes, parmezaanse kaas, vleesbouillontablet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Bloemkool met pasta - cavolfiore e pasta

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, pecorino, peper, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...