338 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijboterbouilloncitroengrascitroensapgemberpoederkaneelkerriepoederkokosmelkkorianderkurkumalente-uilimoenolieolijfoliepeperpompoenrode linzensesamoliesojasaussuikertomatenpureeuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, tomaat, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Een-pansgerecht van Thaise noedels

Ingrediënten:
citroengras, gember, geroosterde pindas, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, lente-ui, pindakaas, rode kool, rode paprika, sojasaus, spaghetti, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegan
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Kerriepoeder met zoete aardappels

Ingrediënten:
garam masala, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, koriander, limoenen, olijfolie, rode chilipeper, ui, volle yoghurt, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met sperziebonen en sojasaus

Ingrediënten:
boter, bulgur, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, tarwe, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kerrie

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Thaise kip laksa

Ingrediënten:
flespompoen, gember, groene asperge, groentebouillon, honing, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, kippendij, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, pindakaas, rijstnoedels, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, vijfkruidenpoeder en vissaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pittige pompoenpastinaaksoep

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, garam masala, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gember, groentebouillon, knoflook, olie, pastinaak, pompoen en ui

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Laksasoep met pompoen en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, chilipepers, citroengras, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kokosnoot, koriander, limoen, limoenblad, mergpompoen, muskaatpompoen, pompoen, rode chilipeper, vijfkruidenpoeder en witte ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalisch Gebeitzter Rehrücken mit Selleriesalat und Brezenchips / Orientaals gebeitste reerug met selderijsalade en pretzelchips

Ingrediënten:
bruine suiker, citroenschil, gekarameliseerde walnoten, gember, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, koriander, korianderkorrels, kruidenolie, pekelzout, pretzelchips, reerug, selderijsalade, sinaasappelsap, sinaasappelschil, venkelzaad en wild

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Recept uit Libelle Gevulde groenten:

Courgettes met quinoa-vulling

Ingrediënten:
blaadjes van biet, citroengras, courgettebloemen, emmentaler, gedroogd pepertje, gele courgette, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, quinoa, radicchio, rodebietensap, uien en zout

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Stoofpot van aubergine en zoete aardappels met kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, champignon, citroengras, gember, groentebouillon, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, korianderstelen, limoen, mini-aubergine, palmsuiker, rode peper, thaise groene currypasta, thaise sjalotjes, venkelzaad en zoete aardappel

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kokosnootsoep met kerrie en citroengras

Ingrediënten:
citroengras, druivenpitolie, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, maïsolie, shiitake, sojasaus, thaise chilipeper, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kerriepilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, gember, groentebouillon, israelische couscous, kerriepoeder, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peper, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Linzensoep met kokosnoot

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, druivenpitolie, duivenerwten, gedroogde linzen, gember, groentebouillon, kerrieblad, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, maïsolie, okra, stevige tofu, tomaat uit blik, turmeric, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...