Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bavette met rode ui
- Ingrediënten:
- arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: