Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: