Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Kolokassi
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, olijfolie, rode ui, selderieblad, taro en tomatenpuree
- Keuken:
- Cypriotisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet / avondmaal uit Raapsteeltje:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Keet Smakelijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: